KAVELS - Wonen op Berlaer 0ong, Helmond

Omschrijving

KAVELS BESCHIKBAAR IN DE PRACHTIGE OMGEVING VAN DE WARANDE

U zegt het maar. Hoe groot(s) wilt u wonen? Op Berlaer bepaalt u namelijk zelf de grootte van uw kavel, maar ook wat u er gaat bouwen. Zo behoren een vrijstaande woning en een twee-onder-een-kapwoning tot de mogelijkheden. Een twee-onder-een-kapwoning mag gebouwd worden op een perceel van minimaal 750 m2.

De fraaie, Engelse landhuisstijl zorgt voor een samenhangend plaatje dat tot de verbeelding spreekt. Binnen deze stijl zijn mogelijkheden te over. Rijdt u op de Aarle-Rixtelseweg? Sla dan een keertje af naar Zoete Kers – parallel gelegen aan het Verliefd Laantje – en laat u inspireren. Er staat vast al wel een woning die u aan zal spreken.

Bent u op locatie, dan zal het u ook opvallen dat de woningen in een groen woongebied (komen te) staan. Volwassen groen is reeds aangevuld met nieuwe bomen, waardoor het een zeer aangename plek is om te wonen.

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om uw wensen te bespreken.

Berlaer

Wonen met de karakteristieke Aarle-Rixtelseweg als oprijlaan? U kunt het slechter treffen. De Zoete Kers leidt u naar de prachtige groene woonomgeving van Berlaer in de Warande. Niet zo gek dat dit gebied in Helmond ook wel bekend staat als De Groene Loper.

Vanuit Berlaer geniet u van het prachtige uitzicht op de Zuid Willemsvaart en de naastgelegen golfbaan. Park Warande is binnen enkele minuten lopend bereikbaar, evenals het centrum van Helmond met haar vele voorzieningen. Uw boodschappen doet u in de dichtstbijzijnde supermarkt op slechts 1 kilometer afstand (Albert Heijn aan de Torenstraat).

Algemene informatie:
– De genoemde prijs van € 293.000,- betreft de grondprijs voor een twee-onder-één kapwoning met een perceel van minimaal 750 m2.
– Heeft u liever een groter kavel! Maatwerk is mogelijk.
– Er zijn meerdere varianten bespreken. De prijzen lopen uiteen van € 391.000,– tot en met € 879.000,- v.o.n. De perceelgrootten variëren tussen de 1.002 m2 en 2.252 m2.
– De grondprijs bedraagt € 322,50 exclusief BTW.
– De koopsommen zijn vrij op naam. Dat wil zeggen inclusief 21% BTW en inclusief kosten notaris voor de aankoop en kadastraal recht. BTW-wijzigingen na aankoop worden op de gebruikelijke wettelijke wijze verrekend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
293.000,-
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Energielabel
Bouw
Soort object
Bouwgrond
Soort bouw
N.v.t.
Oppervlakten en inhoud
Perceeloppervlakte
750 m²

Contact

Meer weten over deze woning? Laat jouw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op om al jouw vragen te beantwoorden!

ERA vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@eravbtmakelaars.nl
088-5454645
CONTACT OVER DEZE WONING Plan een bezichtiging

Ligging