Herenlaan 145, Helmond

Omschrijving

Nog maar 1 beschikbaar! De bouw is reeds gestart!

De herenwoning van Herenveste:

Statig en trots, breed en royaal in alle opzichten met een oppervlakte van 174 m2. Met een tuinmuur die naadloos op de woning aansluit. Vierkant de beste dus! Dit type komt twee keer voor. Inclusief 2 parkeerplaatsen op het parkeerhof van Herenveste. Een ruime tuin (65 m2) op het zuiden en 3 woonlagen met 4 slaapkamers!

Kenmerken
– 3 woonlagen
– 4 slaapkamers
– zolderverdieping (slaapkamer 4)
– ca. 174 – 176 m² woonoppervlakte (GO)
– ca. 145 – 166 m² kaveloppervlakte
– ligbad in basis
– luxe keukeninrichting twv € 7.250,- incl. btw inbegrepen
– separate wasruimte op zolder
– optioneel separaat toilet op verdieping mogelijk

Deze prachtige woningen vormen de hoekstenen van Herenveste. Met hun woonoppervlakte van minimaal 174 m2 en maarliefst 4 slaapkamers zijn ze erg ruim van opzet. Met een interne EN externe berging, inclusief een aparte wasruimte op zolder is er volop plek! Een eigen parkeerplaats is te vinden op het binnenterrein. Wat wilt u nog meer?

Inschrijfprocedure

Wanneer u nog niet ingeschreven staat bij ‘Wij Bouwen Brandevoort’ dient u dit eerst te doen via de website ‘aanmelden’. U ontvangt een email ter verificatie, die dient u eerst goed te keuren en dan kunt u inloggen in uw eigen digitale ‘Wij bouwen Brandevoort’ omgeving.
Vervolgens kunt u in uw eigen digitale omgeving uw voorkeuren doorgeven door in het menu te klikken op ‘voorkeursformulier’.

Bij vragen helpen onze makelaars je graag verder op weg. Zij kunnen je ook aan de fysieke brochure en de situatietekening op posterformaat helpen. En kunnen ze je meer vertellen over de koperskeuzes, keukens en het sanitair.

De koffie staat altijd klaar!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 375000
Status
Verkocht vrij op naam
Aanvaarding
In overleg
Energielabel
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Nieuwbouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
174 m²
Inhoud
689 m³

Contact

Meer weten over deze woning? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op al uw vragen te beantwoorden van een vrijblijvende afspraak in de plannen

ERA vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@eravbtmakelaars.nl
088-5454645
CONTACT OVER DEZE WONING

Ligging