Ghijbenhoek 0ong, Helmond

Omschrijving

De verkoop is gestart!

De verkoop van de eerste 14 woningen (cluster 5) is gestart. Het Woon!magazine is online beschikbaar of af te halen bij de makelaar. Hier vind je meer informatie: vanwanrooij.nl/helmond-hazenwinkel/

Je kunt je online inschrijven voor de bouwnummers van je voorkeur. Het online inschrijfformulier sluit op zondag 16 september om 12.00 uur. Inschrijven kan hier: vanwanrooij.nl/helmond-hazenwinkel/ (even de link kopiëren en in je URL plakken)

De deelwijk Hazenwinkel vormt de overgang van het dorpse centrumgebied naar het agrarisch landschap ten zuidwesten van Brandevoort.
Hier overheerst de meer landelijke architectuur in een oase van ruimte en groen. Uitgangspunt voor Hazenwinkel is een open, landelijk
en dorps woonmilieu met een grote variatie in woningtypen.

Er worden 14 tweekappers gebouwd, met standaard 3 slaapkamers en een ruime multifunctionele zolder. De woningen hebben genoeg parkeergelegenheid in de garage en/of op de oprit. Uiteraard bieden alle woningen veel vrijheid voor de kopers om met diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden de woning aan te passen aan individuele wensen. Denk aan een aanbouw, aanpassen indeling verdieping, of een dakkapel en inrichting van de zolder.

Type B1:

– Royale tweekapper met entree aan de zijkant van de woning
– Veel verschillende gevelvarianten
– Kavel oppervlakte van 239 tot 301 m2
– Gebruiksoppervlakte 156 m2
– Standaard voorzien van dubbele tuindeuren
– Gratis keuze: woonkamer aan straat- of tuinzijde
– Gehele woning is voorzien van vloerverwarming
– Complete badkamer met separaat toilet
– Zolder is voorzien van een vliering
– Mogelijkheid voor extra slaapkamer op zolder
– Inclusief geïsoleerde garage (m.u.v. bouwnr 49) en parkeren op eigen terrein
– Gasloos wonen: verwarmen en warm water met een warmtepomp
– Energiezuinig, energielabel A
– Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden, vraag de makelaar naar alle mogelijkheden

In dit nieuwbouwproject worden de woningen niet meer aangesloten op het gasnet. Er wordt een zogenaamde individuele warmtepomp met bodemlus toegepast in de woningen. Bij een energiezuinige nieuwbouwwoning hoort natuurlijk ook vloerverwarming. Door de toepassing van vloerverwarming in de hele woning is een andere manier van ventileren nodig. In plaats van koude buitenlucht dat via roosters in gevelkozijnen rechtstreeks de woning binnenkomt, wordt met balansventilatie via het plafond voorverwarmde buitenlucht de woning in geleid. Geen tocht meer in je huis, dat geeft nog meer wooncomfort!

Kies kosteloos de woningindeling die het beste bij jouw wensen aansluit. Het is bij enkele woningtypes mogelijk de volledige indeling van je woning te spiegelen. Door deze mogelijkheid te combineren met uitbreidingsopties, kun je altijd tot jouw droomindeling komen.
Je nieuwe huis wordt pas jouw thuis als je het inricht in de stijl die bij je past. Om je hierin te helpen, hebben we jouw woning ingericht in vier stijlen: puur, klassiek, modern en trendy. In de speciaal ontworpen app kun je zien hoe jouw droomhuis eruit komt te zien.

Je ontvangt als koper van onze woningen een keukencheque. Deze kan binnen de aangegeven termijn ingewisseld worden bij Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys in Waardenburg. De waarde van de keukencheque zal in mindering worden gebracht op de aankoop van een complete keukeninrichting. Onder een complete keukeninrichting wordt tenminste verstaan: een keukenblok (bestaande uit meerdere onder- en eventuele bovenkasten), inclusief werkblad(en), spoelbak, mengkraan, afzuigkap en overige apparatuur (zoals bijv. een koelkast, oven, magnetron, vaatwasser).

Jouw woning wordt opgeleverd met hoogwaardig sanitair en tegelwerk. De wandclosets geven de badkamer en toilet een extra luxe tintje. In de badkamer is geen douchebak maar een drain opgenomen. Hierdoor loopt het vloertegelwerk mooi door in de douchehoek. De badkamer wordt tijdens de bouw gerealiseerd en valt onder de Woningborg garantie. Hiermee ben je verzekerd van een hoge kwaliteit en
goede afwerking.

Er wordt ook nog gezorgd voor wat leuke extra’s zoals nestkasten in de daken waar vogels hun huisje kunnen bouwen. Een extra grote regenzuil van 400 liter, een duurzame oprit met pure olivijn en er worden bomen geplant in de voortuin waaruit de kopers zelf mogen kiezen!

Je kunt je online inschrijven voor de bouwnummers van je voorkeur. Het online inschrijfformulier sluit op zondag 16 september om 12.00 uur. Inschrijven kan hier: vanwanrooij.nl/helmond-hazenwinkel/ (even de link kopiëren en in je URL plakken)

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 432000
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg
Energielabel
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
156 m²
Externe bergruimte
20 m²
Inhoud
747 m³
Garage/ parkeervoorzieningen
Aantal garages
1
Type
Aangebouwd steen

Contact

Meer weten over deze woning? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op al uw vragen te beantwoorden van een vrijblijvende afspraak in de plannen

ERA vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@eravbtmakelaars.nl
088-5454645
CONTACT OVER DEZE WONING

Ligging