Lavendellaan 0ong, Eindhoven

Omschrijving

Niet voor niks de Kruidenbuurt!

Binnenkort kan het weer! Lekker wonen in een bijzondere buurt. Gezellig, ruim en centraal. Precies wat de huidige bewoners van de nieuwe Kruidenbuurt zelf ook zeggen. Inmiddels is er gestart met de verkoop van de laatste fase koopwoningen.

De Kruidenbuurt is compleet veranderd de afgelopen jaren. De nieuwe, kinderrijke Kruidenbuurt is ruim van opzet, met veel groen, veilige speelplekken en veel ruime woningen in een fijne mengeling van huur en koop. Wat gebleven is, is het karakter van de Kruidenbuurt. Levendig, divers en verbonden. Wat ook gebleven is, is de uitstekende ligging. Op 10 minuten fietsen van het centrum en op 10 minuten lopen van de uitgestrekte velden en bossen ten zuiden van Eindhoven, veel (basis)scholen in de omgeving en winkelgebied Boulevard Zuid om de hoek. Dit maakt de nieuwe Kruidenbuurt een gewilde en bijzondere plek.

Kavel 65, tussenwoning type Majoraan:

– Royale tussenwoning met 3 woonlagen, gelegen aan de Lavendellaan
– Typische Kruidenbuurt woning met Franse balkons
– Ruimere en zonnige achtertuin met berging gelegen op het zuidoosten
– Eigen parkeerplaats op afgesloten terrein.

Vanwege de diverse metselverbanden lijkt deze woning misschien nog wel het meeste op de woningen in de oude Kruidenbuurt. Daarnaast valt deze woning natuurlijk ook door de verdiepingshoge ramen en de Franse balkons aan de voorzijde. De ramen zijn ook echt afgestemd op het dagelijks gebruik van de woning, maar zorgen ook voor de nodige flexibiliteit. Wil je bijvoorbeeld een grotere badkamer, extra badkamer of extra slaapkamer. Dat is bij het type Majoraan allemaal mogelijk! Net zoals het vergroten van de woonkamer met een uitbouw aan de achterzijde of het samenvoegen van twee slaapkamers tot één grote. Jouw droomhuis wordt afgestemd op jouw wensen. Doordat deze woning direct aan de Lavendellaan grenst, heeft de woning ook een diepere achtertuin dan de andere woningen.

Daarnaast is de woning klaar voor de toekomst. Zo heeft deze woning standaard een zevental zonnepanelen en zijn eigen duurzame warmtepomp. Ook zijn alle verdiepingen voorzien van vloerverwarming. Ook hierbij zijn weer en aantal keuzeopties. Denk hierbij aan extra zonnepanelen of vloerkoeling.

Meer informatie of inschrijven? Neem dan een kijkje op de projectwebsite Wonenindekruidenbuurt.nl of kom langs bij vb&t Nieuwbouw Makelaars aan de Vestdijk 180.
Daar kun je elke woensdag tussen 16.00 tot 17.00 uur binnen lopen voor meer informatie.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 347500
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg
Energielabel
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
144 m²
Inhoud
503 m³

Contact

Meer weten over deze woning? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op al uw vragen te beantwoorden van een vrijblijvende afspraak in de plannen

ERA vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@eravbtmakelaars.nl
088-5454645
CONTACT OVER DEZE WONING

Ligging