Eerste 4 van de 3 foto's

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 347.995,- v.o.n.
Aangeboden Sinds 11 April 2018
Status Verkocht vrij op naam
Aanvaarding In overleg
Bouw
Soort object Woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2019
Soort dak Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakten 170 m2
Woonoppervlakte 170 m2
Externe bergruimte
Perceeloppervlakte
Inhoud 631 m3

Omschrijving

Niet voor niks de Kruidenbuurt!

31 bijzondere koopwoningen

Start verkoop: zaterdag 14 april!

Type Saffraan Specials 3-laags:

Het plan Kruidenbuurt is bepaald niet doorsnee. Dat blijkt uit de hele opzet. We hebben ook vijf bijzondere kavels. Specials noemen we ze.
Vijf aparte kavels in het plan. Kavels die ontstaan bij het ontwerpen van het stedenbouwkundig plan. Kavels met een unieke vorm, ligging en bebouwingsmogelijkheden. Alle specials zijn 3-laags. Qua woonoppervlak variëren ze van 150 tot maar liefst 200 m2.

Deze specifiek ‘special’ heeft aan de voorzijde een kleine ommuurde patio. Dat hoort bij de Kruidenbuurt en zo staat het ook in het bestemmingsplan. Deze hoekwoning heeft daarnaast de mogelijkheid tot een flinke daktuin en op de 1e verdieping bevindt zich een tweede woonlaag.
Voor het ontwerp van een special kies je één van de zes architecten. Samen met de bouwer en onder supervisie van diederendirrix creëer jij en je architect jouw ideale woning.

De Kruidenbuurt is compleet veranderd de afgelopen jaren. De nieuwe, kinderrijke Kruidenbuurt is ruim van opzet, met veel groen, veilige speelplekken en veel ruime woningen in een fijne mengeling van huur en koop. Wat gebleven is, is het karakter van de Kruidenbuurt. Levendig, divers en verbonden. Wat ook gebleven is, is de uitstekende ligging. Op 10 minuten fietsen van het centrum en op 10 minuten lopen van de uitgestrekte velden en bossen ten zuiden van Eindhoven, veel (basis)scholen in de omgeving en winkelgebied Boulevard Zuid om de hoek. Dit maakt de nieuwe Kruidenbuurt een gewilde en bijzondere plek.

Volop keuze!

De koopwoningen worden verkocht volgens een bijzonder concept. Bijzonder omdat we zes jonge architectenteams hebben gevraagd om met name met de gevel een statement te maken. Met de gevel en in sommige gevallen met een andere indeling. Uiteraard is het ook van belang dat al die keuzes toch leiden tot een mooi samenhangend beeld en daar zorgt supervisor diederendirrix voor. De zes architecten hebben 12 woningtypes ontwikkeld waar kopers uit kunnen kiezen. Kopers kiezen dus hun eigen plek én hun eigen woning. Vervolgens kunnen ze de woning zelf, samen met een architect, aanpassen aan hun wensen. Zo koop je een woning die helemaal bij jou past. Speciaal hiervoor wordt door Sint Trudo en Stam & De Koning een catalogus samengesteld waarin de diverse mogelijkheden worden uitgelegd. Het beste van twee werelden: eigen ideeën en deskundige ondersteuning. Deze catalogus komt tijdens de start verkoop op 14 april beschikbaar!

Kenmerken

De plattegronden geven een globale indruk van de woninggrootte, de indeling en de gebruiksmogelijkheden. In principe zijn de woningen vrij in te delen, alleen het trapgat en de verticale leidingschachten staan vast. Een grotere (of extra) badkamer, een extra slaapkamer of een hobbyruimte op zolder, het kan allemaal. Net zoals het samenvoegen van twee kleine slaapkamers tot één grote, het verplaatsen van de keuken van de voorzijde naar de achterzijde. Dat kan allemaal omdat de binnenwanden in de woningen geen dragende functie hebben.

Alle woningen hebben minimaal één eigen afgesloten parkeerplaats in een parkeerhof. Deze parkeerplaats is gekoppeld aan de woning. Hiernaast heeft iedere woning een ruime achtertuin met een eigen berging en is de hele woning voorzien van vloerverwarming!

Start verkoop

De verkoop van de eerste 31 nieuwbouwwoningen gaat officieel van start tijdens een huizenmarkt die op zaterdag 14 april 2018, op locatie, gaat plaatsvinden. Wie nu zijn gegevens achterlaat op de website: www.dekruidenbuurt.nl, wordt door ons op de hoogte gehouden.

Al met al blijft de Kruidenbuurt in Eindhoven een fijne, diverse wijk waar het eerst en vooral lekker wonen is. Voor iedereen!

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Contact

Meer weten over deze woning? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

U kunt ook contact opnemen met de betreffende makelaar:

  • ERA vb&t Makelaars Nieuwbouw
  • nieuwbouw@eravbtmakelaars.nl
  • 088-5454645

Bekijk de woning

X