Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 165.000,- k.k.
Aangeboden Sinds 5 May 2018
Status Onder bod
Aanvaarding direct
Bouw
Soort woonhuis
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1965
Soort dak plat dak
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakten 70 m2
Woonoppervlakte 70 m2
Externe bergruimte
Perceeloppervlakte
Inhoud 180 m3

Omschrijving

Op fraaie en rustige locatie in de gewilde wijk “Belcrum” gelegen, sfeervol 3-kamerappartement (voorheen 4 kamers) met balkon en berging. Het net onderhouden en sfeervol appartement is gelegen op de vierde woonlaag met schitterend uitzicht over het “Liniepark”. Het appartementencomplex ligt op loopafstand van het bruisende stadscentrum en het centraal station van Breda, is gunstig gesitueerd ten opzichte van diverse scholen, sportaccommodaties en uitvalswegen.

Bouwjaar: ca. 1965
Verwarming/warmwatervoorziening: c.v.-combiketel (2011)
Isolatie: geheel voorzien van dubbele beglazing
Aanvaarding: in onderling overleg, kan spoedig

Begane grond
Centrale entree/hal met brievenbussen, bellentableau en trappenhuis.

Appartement
Hal/entree, meterkast, bergkast en toegang tot: betegeld toilet met fonteintje; twee voorslaapkamers met loopdeur naar balkon (ca. 1.40×2.20/met vrij uitzicht over park); woonkamer, betegelde badkamer voorzien van douche, vaste wastafel en tevens is hier de c.v.-combiketel geplaatst (2011). Voorts vanuit hal toegang tot: dichte keuken (ca. 2.30×3.00m) voorzien van nette doch eenvoudige inrichting met o.a. kunststof aanrechtblad, rvs spoelbak, diverse onder- en bovenkasten, aansluitpunt t.b.v. wasapparatuur en loopdeur naar balkon en toegang tot eerder genoemde badkamer.

Souterrain
Middels trappenhuis te bereiken souterrain alwaar zich de bergingen bevinden.

Algemeen:

– Het appartement is uitermate geschikt voor de starter! Een bezichtiging is meer dan de moeite waard!
– Als u een appartement koopt wordt u automatisch lid van de vereniging van eigenaren, de VvE. Aan deze vereniging betaalt u een bijdrage (de “servicekosten”) van ca. € 118,– per maand. Deze bijdrage omvat onder meer de brandverzekering voor het complex, onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes en reservering groot en klein onderhoud.
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Koper is tijdig in kennis gesteld dat de notariskeuze voor verkoper een onderdeel van deze overeenkomst vormt en derhalve aan verkoper is voorbehouden. De levering zal geschieden via notariskantoor Drost en Juten Netwerk Notarissen, Nassauplein 36, Postbus 85694, (2508 CJ) ‘s- Gravenhage. Telnr. 070-3425100, faxnr. 070-3562738.
– Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.
– Deze vrijblijvende informatie is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Contact

Meer weten over deze woning? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

U kunt ook contact opnemen met de betreffende makelaar:

  • ERA vb&t makelaars Breda
  • breda@eravbtmakelaars.nl
  • 076-5204442

Bekijk de woning

BEKIJK
PLATTEGROND